HubSpot
flow-image

Facebook-marknadsföring: Hur man driver efterfrågan, skapar lojala fans och låter företaget växa på Facebook

Detta material presenteras av HubSpot

Facebook är inte nytt, och det är inte heller tanken att varje företag behöver finnas på Facebook.Men mycket har förändrats sedan Facebook först dök upp på marknadsföringsscenen. Idag kan världens största sociala nätverk göra saker som många av oss aldrig skulle ha drömt om för tio år sedan: Vara värd för 360-graders videor, sälja produkter via en chatbot eller till och med fungera som en primär nyhetskälla för två tredjedelar av den vuxna befolkningen.Ladda ner det här webbseminariet nu för att få en inblick i hur ditt företag kan driva efterfrågan, skapa lojala fans och växa på Facebook.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Online-marknadsföring, Marknadsföringsteknik, B2B, Marknadsföringsinnovation, Samarbete, Anpassning, Teknik, Modern marknadsföring, Segmentering, Sökoptimering, Webbplatsprestanda, Behålla kunder, SEO, Socialt innehåll, Sökmotoroptimering, Webbanalys, Online-verksamhet