Marketo
flow-image

Den definitiva guiden till leadgenerering

Detta material presenteras av Marketo

I dagens marknadsföringsklimat har leadgenerering blivit en populär strategi för att hjälpa till att skapa efterfrågan och få dina marknadsföringsmeddelanden att höras i flera kanaler. Leadgenerering hjälper ditt företag att öka varumärkesmedvetenheten, bygga relationer, generera kvalificerade leads och slutligen avsluta affärer.Genom de olika metoder som nämns i den här guiden kan ett företag samla in kontaktuppgifter till potentiella mål och vårda dem att så att de så småningom blir kunder.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Marknadsföringsprogramvara, Marknadsföringsstrategi, Digital marknadsföring, Marknadsföringsautomatisering, Innehållsmarknadsföring, Inkommande marknadsföring, Marknadsföringsteknik, B2B, Marknadsföringsinnovation, Samarbete, Anpassning, Teknik, Modern marknadsföring, Segmentering