OutSystems
flow-image

Hur man accelererar briljanta digitala upplevelser med lågkod

Detta material presenteras av OutSystems

I många branscher nafsar mer smidiga konkurrenter koncernerna i hälarna. Slagfältet är kundupplevelse. De föredragna vapnen är digitala. Innovationstakten är obeveklig.Digital innovation är notoriskt svårt och tyvärr, om du har tusentals eller miljontals kunder att hålla nöjda, kommer du sannolikt att ha flera andra saker som kommer i vägen för att glädja dem med ”glittriga” nya digitala upplevelser. Dessa hinder utgör en öppen dörr för digitala störningar och nystartade företag som inte tyngs av sådan komplexitet.Man kan lära sig mycket av de fem fallstudier som finns i denna bok - de visar att i kapplöpningen om kundernas hjärtan och sinnen, kan bejakandet av lågkod vara nyckeln till att köra om konkurrenterna. Ladda ner direkt för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Marknadsföringsprogramvara, Marknadsföringsstrategi, Digital marknadsföring, Marknadsföringsautomatisering, Innehållsmarknadsföring, Inkommande marknadsföring, Marknadsföringsteknik, B2B, Marknadsföringsinnovation, Samarbete, Anpassning, Teknik, Modern marknadsföring, Segmentering